Viemocions
descobrint històries vivint emocions

Formulari de contacte

Rambla de Catalunya, 38, 8é 1a. 08007 Barcelona
Tel: (+34) 934 877 626
Email: info@viemocions.com

Més sobre nosaltres...

Viemocions va néixer a l’any 2011, quan “enoturisme” era encara una paraula estranya i gairebé ningú apostava per aquesta modalitat del turisme.

Des del primer moment, vam decidir crear nosaltres mateixos tots els paquets combinats i altres productes turístics que oferim als nostres clients. Això ens permet triar els recursos més interessant i atractius, seleccionar els diferents proveïdors amb els que treballem i organitzar el ritme del viatge, per a poder oferir-vos sempre propostes exclusives i de qualitat.          

Fruit d’aquesta experiència i veient la necessitat generalitzada, d’oferir productes turístics complexos i de qualitat capaços de satisfer totes les necessitats dels clients, l’any 2016 vam engegar l’àrea de consultoria. Amb l’objectiu d’aportar la nostra expertesa, i en col·laboració amb les administracions i altres entitats publiques i privades, contribuir a la transformació del turisme al nostre país.

Després d’aquests anys, mantenim els mateixos valors, amb la satisfacció dels clients i la millora del model de turisme, com el nostre objectiu principal. 

L'equip darrere les paraules

Xavier Andreu Vicente

Gerent

Màster interuniversitari en Planificació i Gestió del Turisme Enològic. Formació diversa en les àrees empresarial, turística i enològica. Més de trenta anys d’experiència professional com a empresari, director d’equips i en la gestió de projectes. Apassionat per la cultura del vi i els viatges.

Marina Fernández Fitó

Projectes turístics

Tèncica superior en Guia, Informació i Assistència Turístiques perfil enoturístic, Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments, Direcció de Cuina i Direcció de Serveis en Restauració.

Una amanat del vi i la gastronomia, amb experiència en el món de la restauració, vol aportar una visió diferent, tot adquirint coneixements i experiències. 

David Bizarro Socada

creació de producte

Provinent del món universitari amb experiència en la gestió de postgraus, forma part de l’equip de creació de projectes de Viemocions des de el 2013.
Passió pel vi, la terra i la cultura…

Mª Teresa Suñol

Área Jurídica

Llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelon i especialitzada en dret de família.
Membre de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates i aficionada al teatre, la música i la literatura.
“La relació amb la gent és la vessant més important de la meva vida”.

Eugenia Butkevich

Responsable per a Europa Oriental

Llicenciada en dret per l’Acadèmia Jurídica de Moscou. Màsters en dret de família i immobiliari. Advocada.
Apassionada del món del vi, del ball i de navegació. Amb el projecte de Viemocions vol descobrir i compartir amb gent d’arreu del món la cultura del vi, l’aprenentatge de la seva elaboració i el plaer de la seva degustació.

Àngel Garcia Petit

Enòleg, comunicador i formador

L’Àngel és una combinació d’Enologia, Sanitat, Docència i Comunicació, que diverteix gaudint del vi i de les seves històries. És autor dels llibres “100 coses que cal saber dels vins”, “La volta a Catalunya en 50 vins” i “Els millors vins del món”, comentarista enològic i professor de sommeliers.

L’Àngel ens va deixar el desembre de 2019. Sent un dels socis fundadors, va estar amb nosaltres des dels inicis i el seu record i els seus valors sempre ens acompanyen.

Envia un formulari de contacte