Fes-te soci d’El Club

… i gaudeix d’activitats, descomptes exclusius i de totes les seves avantatges!!!

Els camps amb asterisc (*) són obligatoris.

Nom i cognoms*
email*
Adreça (optatiu)
Telèfon (optatiu)
He llegit i accepto la Política de Privacitat i estic d'acord i compleixo els requisits per a ser soci de la secció Requisits i bases per a ser soci d'El Club d'aquesta mateixa pàgina.

Requisits i bases per a ser soci d’El Club

  • És TOTALMENT GRATUÏT!
  • Pot ser soci qualsevol persona major d’edat.
  • Al acceptar ser soci ens estàs donant permís a enviar-te una newsletter per a informar-te de descomptes i activitats exclusives per a socis, rutes interessants i notícies relacionades amb el món del vi, la gastronomia i el territori. També ens dones permís a que tinguem les teves dades personals.
  • Els descomptes i activitats exclusives que proporciona el ser soci s’apliquen només al soci i a un acompanyant.

De què va això d’El Club?

Mira la secció de Preguntes i respostes d’El Club

Ok, ja ho conec. Què feu realment?

Últimes novetats

En aquesta secció us mantindrem informats de les últimes notícies relacionades amb Viemocions i, especialment, amb les d’El Club.

11 novembre 2016 – Quin guirigall!!!

Cap de setmana setmana a la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès

Us portem un cap de setmana per al 17 i 18 de desembre ple d’activitats i moltes ganes de passar-ho bé: una fira que es ve celebrant des de l’Edat Mitjana a Vilafranca del Penedès.
Per als grans, per als petits, per als que volen fer les compres de Nadal i omplir el rebost, per els que gaudeixen de la gastronomia, el bon vi, la tradició, l’artesania i els productes locals. Absolutament per a tots els públics!

Clica a la imatge o a AQUEST ENLLAÇ si vols més informació per a gaudir d’una cap de setmana per a totes les edats ; amb la gastronomia, vins i festes que proposa Vilafranca… des de fa segles!!!

Cap de setmana a la Fira del Gall de Vilafranca

Activitats d’El Club

Aquí podreu seguir tot el que fem a Viemocions. Notícies, noves rutes i experiències que creem, activitats i descomptes exclusius per a socis, receptes de cuina, preguntes i consultes que ens feu… i molt més.

Mireu la secció justament superior, d’Últimes Novetats. Allà hi podreu trobar tot sobre un cap de setmana inoblidable a la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès… només 17 i 18 de desembre!

Preguntes i respostes

Què és? En què consisteix?

El Club és un espai de trobada entre gent amant del vi, de la gastronomia, que li agrada viatjar i conèixer els llocs, la seva tradició, la cultura, la gent, …

El Club és la proposta de Viemocions per a compartir els llocs i experiències que descobrim. Volem donar-vos la possibilitat d’emocionar-vos viatjant, fent un tast exclusiu, visitant una vinya perduda entre paisatges nous, conèixer les botigues més interessants, els cellers més antics, els més ben dissenyats, els dels emprenedors del sector…

Això està molt bé, però, què en trec jo d’això?

Per una banda, descobrir els nous indrets que et proposarem del nostre territori. O un nou vi per tastar. O una vinya per visitar. O una activitat per a fer. O…

Per altra banda, avantatges exclusives per a vosaltres, els socis, en les activitats que us anirem proposant periòdicament. Assabentar-vos de certs esdeveniments que posarem en marxa abans que ningú. Descomptes especials. Receptes, concursos, curiositats, … Tot al voltant del món del vi, de la gastronomia i del territori.

Estarem oberts també a les idees i opinions que ens feu arribar, per suposat!

Una altra newsletter? Més correus comercials? Buf!

Bé, és la manera més directa i eficient que hem trobat per poder-nos comunicar amb vosaltres i fer-vos arribar el que fem; quines activitats i descomptes especials proposem i demés notícies que pensem que us poden interessar.

Això sí, no us volem molestar. Pensem que una newsletter al mes és més que suficient (ben curteta! :).

Si en voleu més informació, teniu la nostra web i a nosaltres mateixos a la vostra disposició. Sou més que benvinguts!

Ok, m’heu convençut. Vull ser d’El Club. Què haig de fer? … Costa diners?

No. Non. Nein. Nann. Niet. Totalment gratuït!

S’ha de fer poca cosa i molt ràpida. Per donar-te d’alta només has d’omplir les dades del formulari a l’inici d’aquesta pàgina (menys d’un minut!).

Pos anar-hi fent clic aquí.