Descobreix l'Enoturisme a Catalunya i la seva Gastronomia

Gaudeix d´un cap de setmana inoblidable explorant cellers, tastant vins i assaborint plats tradicionals. Submergeix-te en la cultura vitivinícola de la regió i meravella’t amb els seus paisatges.

Demana informació sense cap compromís: 673 27 92 35

Oferim Enoturisme a: Barcelona, Alella, Penedès, Bages, Empordà, Lleida i Terra Alta

Grand Tour de Catalunya amb l'enoturisme

El Grand Tour de Catalunya és una ruta per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle.

Barcelona és una destinació enoturística de primer nivell internacional, perquè compta amb vins de cinc Denominacions d’Origen diferents, perquè també gaudiràs els vins d’altres denominacions. Pel fet que trobaràs vinyes de muntanya, i altres que bressola el Mediterrani, fins i tot a tocar de la ciutat, a Collserola o Badalona. Perquè té una de les millors ofertes gastronòmiques, però també ofereix, cultura, patrimoni, història, tradició, i sobre tot el seu estil de vida. Per tot això, Barcelona és un dels millors llocs del món per a fer Enoturisme. Vine i descobreix-lo!

Alella és una de les denominacions més petites i antigues de la península i ens regala paisatges on les vinyes es fonen amb el blau del cel i el mar.

Descobreix un territori de contrastos que convida a ser conegut, a tan sols 40 minuts de Barcelona. En aquesta regió vitivinícola viuràs la cultura del vi envoltat de vinyes. 

 

CORPINNAT és una Marca Col·lectiva de la Unió Europea nascuda amb la voluntat de distingir els grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès. Elaborats sota uns requisits molt exigents de qualitat, sobre la vinya i el seu cultiu ecològic, la verema i la pròpia vinificació.

Viu el Bages, la comarca que hi ha al cor de Catalunya, a través del seu territori, gastronomia i vi. Ens trobarem en un entorn natural envoltat de calma i tranquil·litat. 

Josep Pla va anomenar aquesta zona del Baix Empordà com l’Empordanet. Descobreix un paratge molt proper a les platges de la Costa Brava, entre pobles medievals i camps, que encara conserven l’encant de les seves arrels.

La Denominació d’Origen Costers del Segre és un mosaic format per set territoris, repartits al llarg de tota la conca del riu Segre i del Pirineu lleidatà, amb l’objectiu d’agrupar i dotar d’entitat pròpia la vitivinicultura de la província de Lleida.

Et proposem que facis un tast de la Terra Alta on podràs gaudir de la cultura del vi i d’una experiència exclusiva de desconnexió. En aquesta comarca es respira autenticitat, els terraltins són persones acollidores i molt conscienciades amb la sostenibilitat.

Et proposem que facis un tast de la Terra Alta on podràs gaudir de la cultura del vi i d’una experiència exclusiva de desconnexió. En aquesta comarca es respira autenticitat, els terraltins són persones acollidores i molt conscienciades amb la sostenibilitat.

Envia un formulari de contacte