El passat dia 5 vam tenir l’honor de que ens atorguessin el Premi Enoturisme Catalunya d’Experiències i Innovació. Realment va ser una nit molt maca i plena d’emocions per molts motius.

Perquè és molt gratificant aquest reconeixement als anys de feina discreta i compromesa amb l’enoturisme, en els que moltes vegades hem hagut de picar pedra, sense perdre mai l’esperança, de que aquest podia arribar a ser un segment estratègic en la planificació turística de Catalunya.

Perquè aquest premi, a més de les diferents institucions, també l’atorguen representants del sector, i vam poder sentir el seu escalf en el moment de recollir-lo. A uns i altres moltes gràcies.

Pel magnífic marc al en el que es va realitzar l’acte, el Castell del Remei, un dels cellers pioners en la comercialització de vi de qualitat al nostre país i a on vam gaudir d’una festa entranyable i ens vam sentir molt ben acollits.

I com no, també per l’emocionant record a tots aquells que no hi podien ser.

Per això, en nom de tot l’equip de Sapienstravel/Viemocions us volem agrair aquest premi i compartir-lo. Amb totes les institucions que ens recolzen, amb els diferents proveïdors i prestadors de serveis amb els que treballem, amb totes les persones amb les que col·laborem dia a dia i que creuen en el projecte, i amb els nostres clients/amics ja que son la nostra principal motivació per intentar millorar cada dia. Perquè a la fi aquest i qualsevol premi, sempre son fruit d’un treball col·lectiu i compartit.

Finalment, també encoratjar-vos a treballar per a posicionar Catalunya com a una gran destinació enoturística puntera al món. Es una bona oportunitat de país i tenim els recursos per a fer-ho, però cal que ens ho creiem nosaltres mateixos i que treballem tots plegats, col·laborant i sumant.

Moltes gràcies i endavant sempre!

Xavier Andreu