Per què Viemocions

Perquè ens agrada que ens expliquin històries, perquè el món del vi ens evoca sensacions viscudes i ens proposa aventures mentre ens descobreix rutes arreu del món. Perquè volem compartir amb vosaltres un viatge emocional, sensitiu, estimulant pel món del vi, les terres i les persones que el conreen, persones que hi estan arrelades, que n’han fet una manera de viure i que amb generositat ens ofereixen aquestes vivències i coneixements de primera mà.

Perquè el paradigma del turisme ha canviat i és necessari orientar-se a la demanda dels clients. Uns clients que ja no voleu “veure les coses”; ara voleu “viure les coses”, i cada cop més fer-ho com a locals, sentir-vos més viatgers i menys turistes.

Per tant, apostem per la creació de productes complexos, capaços de satisfer totes les necessitats del client. Oferint-vos un descobriment a fons del territori, la personalitat, el paisatge, la tradició, la història, la cultura i la gent del nostre país.

 

Què fem i què proposem

Creiem en un model de turisme que no depreda i enriqueix tant a la societat d’acollida com als viatgers. Un turisme capaç de reinventar les destinacions, de potenciar-les amb els seus propis relats i fer que es converteixin en un motor cultural, econòmic i social.
Com a conseqüència d’aquesta manera d’interpretar el turisme, desenvolupem una oferta turística sostenible, de qualitat i amb valor afegit. Un enoturisme dissenyat amb l’objectiu de conèixer el territori, experimentar maneres de viure i gaudir les experiències i els productes al seu lloc d’origen.

Dissenyem experiències que emocionen. Des d’un dia especial o un cap de setmana fins a una gran escapada.
Creiem que som capaços de trobar-vos el viatge a la mida de cadascun, la història a explicar-vos i la gent que us emocionarà i que recordareu per molt de temps.

 

Qui som

La recerca i la innovació formen part de la filosofia d’empresa de Viemocions.La formació dels membres de l’equip en diferents àrees i especialitzacions (enologia, MBA, màster en estudis internacionals, traducció, dret, informàtica, etc.) i la del gerent com a màster interuniversitari en planificació i gestió del turisme enològic, generen una transferència i aplicació pràctica del coneixement en la creació de tots els productes turístics de l ‘empresa.

Imatge corporativa

boxTambé posem a disposició de tots vosaltres el nostre manual d’identitat corporativa. Esperem que us sigui d’utilitat i no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta.

Descarregueu recursos gràfics

Xavier Andreu Vicente
Xavier Andreu VicenteGerent
Màster interuniversitari en Planificació i Gestió del Turisme Enològic. Formació diversa en les àrees empresarial, turística i enològica. Emprenedor i apassionat per la cultura del vi i els viatges, és fundador i director de la consultoria turística Sapienstravel i de Viemocions, empresa especialitzada en l’organització de rutes i esdeveniments al voltant de la cultura del vi. Amb més de trenta anys d’experiència com empresari, director d’equips i en gestió de projectes, ha estat ponent i/o docent en diferents actes tant en universitats com en altres fòrums d’àmbits sectorials i socials.
Mariona Estany Paré
Mariona Estany ParéPromoció i màrqueting
Graduada en turisme. Desprès de fer les practiques acadèmiques a Viemocions i molt interessada per l’enoturisme, és la més jove i recent incorporació a l’equip. Amb l’experiència adquirida en la creació de productes i la gestió de plataformes de comercialització i promoció, vol aportar la seva visió, tot aprenent i gaudint del camí.
Julio Aparicio Varela
Julio Aparicio VarelaProjectes turístics
Diplomat en Informàtica de Sistemes i Llicenciat a Enginyeria Informàtica Superior a Enginyeria La Salle (Ramon Llull), 12 anys d’experiència en Tecnologies de la Informació, gestió d’equips i empresarial.
Marisol González
Marisol GonzálezResposable de comunicació
Enginyera Tècnica de Telecomunicacions especialitzada en comunicació i promoció cultural des de 1996. Ha estat responsable de premsa d’El Musical Més Petit i La Perla 29; cofundadora i codirectora de todoMUSICALES.com i co-productora de concerts del West End a Barcelona.
Dissenyadora web i community manager de diferents artistes. Autora del blog de teatre musical Out Of Broadway, i productora de concerts de teatre musical com és el benèfic “Amor x Amor”.
Maria Cobeña i Guàrdia
Maria Cobeña i GuàrdiaAssessora comercial
Tècnica superior en gestió de vendes i espais comercials, amb especialització en relacions públiques.
La dedicació al servei de les persones és una part intrínseca de la seva personalitat, el somriure la millor presentació.
Amb una actitud resolutiva, sempre vol aconseguir l’excel·lència en qualsevol afer. Apassionada per seguir omplint el sarró de coneixements, per acabar compartint el millor del què ens envolta.
Àngel Garcia Petit
Àngel Garcia PetitEnòleg, comunicador i formador de sommeliers
L’Àngel és una combinació d’Enologia, Sanitat, Docència i Comunicació, que diverteix gaudint del vi i de les seves històries. És autor del llibre “100 coses que cal saber dels vins”, comentarista enològic i professor de sommeliers.
David Bizarro Socada
David Bizarro SocadaCreació de producte
Provinent del món universitari amb experiència en la gestió de postgraus, forma part de l’equip de creació de projectes de Viemocions des de el 2013.
Passió pel vi, la terra i la cultura…
Mª Teresa Suñol
Mª Teresa SuñolÁrea Jurídica
Llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelon i especialitzada en dret de família.
Membre de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates i aficionada al teatre, la música i la literatura.
“La relació amb la gent és la vessant més important de la meva vida”.
Eugenia Butkevich
Eugenia ButkevichResponsable per a Europa Oriental
Llicenciada en dret per l’Acadèmia Jurídica de Moscou. Màsters en dret de família i immobiliari. Advocada.
Apassionada del món del vi, del ball i de navegació. Amb el projecte de Viemocions vol descobrir i compartir amb gent d’arreu del món la cultura del vi, l’aprenentatge de la seva elaboració i el plaer de la seva degustació.