Grand Tour de Catalunya

El Grand Tour de Catalunya és una ruta per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle.

Inspirat en els grans viatges que es van iniciar a mitjans del segle XIX, el Grand Tour de Catalunya és una ruta circular per descobrir l’essència de Catalunya: connecta icones culturals, paratges naturals i plaers enogastronòmics que defineixen la personalitat d’aquesta terra, tant al medi rural com a l’urbà.

El turisme sostenible i responsable és un dels eixos rellevants d’aquest projecte. Pretén fomentar el coneixement i el respecte pel territori, les seves costums i la seva cultura, i fer-ho de manera inclusiva. Busca potenciar la descoberta de la vida local i dels productes de proximitat, i incentivar el respecte pel medi ambient.

Barcelona és una destinació enoturística de primer nivell internacional, perquè compta amb vins de cinc Denominacions d’Origen diferents, perquè també gaudiràs els vins d’altres denominacions. Pel fet que trobaràs vinyes de muntanya, i altres que bressola el Mediterrani, fins i tot a tocar de la ciutat, a Collserola o Badalona. Perquè té una de les millors ofertes gastronòmiques, però també ofereix, cultura, patrimoni, història, tradició, i sobre tot el seu estil de vida. Per tot això, Barcelona és un dels millors llocs del món per a fer Enoturisme. Vine i descobreix-lo!

Descobreix un territori de contrastos que convida a ser conegut, a tan sols 40 minuts de Barcelona. En aquesta regió vitivinícola viuràs la cultura del vi envoltat de vinyes. 

 

CORPINNAT és una Marca Col·lectiva de la Unió Europea nascuda amb la voluntat de distingir els grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès. Elaborats sota uns requisits molt exigents de qualitat, sobre la vinya i el seu cultiu ecològic, la verema i la pròpia vinificació.

Viu el Bages, la comarca que hi ha al cor de Catalunya, a través del seu territori, gastronomia i vi. Ens trobarem en un entorn natural envoltat de calma i tranquil·litat. 

Josep Pla va anomenar aquesta zona del Baix Empordà com l’Empordanet. Descobreix un paratge molt proper a les platges de la Costa Brava, entre pobles medievals i camps, que encara conserven l’encant de les seves arrels.

Et proposem que facis un tast de la Terra Alta on podràs gaudir de la cultura del vi i d’una experiència exclusiva de desconnexió. En aquesta comarca es respira autenticitat, els terraltins són persones acollidores i molt conscienciades amb la sostenibilitat.

Et proposem que facis un tast de la Terra Alta on podràs gaudir de la cultura del vi i d’una experiència exclusiva de desconnexió. En aquesta comarca es respira autenticitat, els terraltins són persones acollidores i molt conscienciades amb la sostenibilitat.