Et proposem que facis un tast de la Terra Alta on podras gaudir de la cultura del vi i d’una experiència exclusiva de desconnexió. En aquesta comarca es respira autenticitat, els terraltins són persones acollidores i molt concenciades amb la sostenibilitat.

Et proposem una experiència d’arrelament, en una comarca on es viu en sostenibilitat. Podràs viure història, tradició i autenticitat en només dos dies.

En aquesta proposta t’oferim que coneguis com era la Terra Alta dels nostres avantpassats, però amb gran comoditat i exclusivitat.

Alella és una de les denominacions més petites i antigues de la península i ens regala paisatges on les vinyes es fonen amb el blau del cel i el mar.

 

Viu el Bages, la comarca que hi ha al cor de Catalunya, a través del seu territori, gastronomia i vi. Ens trobarem en un entorn natural envoltat de calma i tranquil·litat. 

Viu el Bages, una zona de gran tradició vinícola, a través de la seva història i els seus productes, rodejats de natura i tranquil·litat.

Descobreix un territori de contrastos que convida a ser conegut, a tan sols 40 minuts de Barcelona. En aquesta regió vitivinícola viuràs la cultura del vi envoltat de vinyes.