Discover our experiences:

Viemocions, discovering stories living emotions

We are a passionate team and specialists in wine tourism, gastronomy and culture. We offer emotional, sensitive and stimulating trips to discover the territory, personality, landscapes, traditions, history, culture and the people of our country.

We have rethought all our proposals to maintain quality and exclusivity by incorporating a basic premise in the current climate emergency situation:

SUSTAINABILITY

Viemocions has been committed to environmental, social, territorial and economic sustainability for more than 10 years. That is why we offer products for travelers not for tourists, for people who not only want to see, but want to live a complete experience respecting the destination they visit. A model of travel that does not prey on the territory and enriches both the host society and the travelers

See our Responsible Traveler manual

Cristina Pérez Corral
Cristina Pérez Corral
16. Mayo, 2024.
Hem fet el "Penedès. Wine, Bike & Culture" i ens ha encantat. Tot molt ben organitzat, nomès ens hem preocupat de gaudir de l'experiència. El taller de cava a Art cava, espectacular. En general, tot de 10.
Mertxe Ribera
Mertxe Ribera
3. Junio, 2023.
No podem més que agrair el regal que ens van fer els amics. Un paquet de VIEMOCIONS : l'experiència Terra Alta. Autèntica, Exclusiva i Sostenible. Ho hem gaudit al cent per cent, restaurant i allotjament en Hotel les Capçades i restaurant Miralles. Tot un luxe gastronòmic, regat amb bon vi i molt bon tracte del personal. Amb activitats interessants com passejades, visites al celler LAFOU i al tast d'olis d'IDENTITAT. Tot molt recomanable, Segur que repetirem amb una altra experiència organitzada per VIEMOCIONS i us recomano a tots que ho proveu..
xavier sarasibar
xavier sarasibar
12. Diciembre, 2022.
Fantástica experiencia cultural y gastronómica en la Terra Alta, de la mano de Viemocions. El fin de semana nos supo a poco y seguro que volveremos cuando haga un poco menos de frío.
Charlotte Mura
Charlotte Mura
31. Octubre, 2022.
Amazing experience, it was a great gift ! The team was extremely kind and the weekend incredible. I would highly recommend it !
MARICRUZ ANDREU
MARICRUZ ANDREU
26. Julio, 2022.
Una experiència per gaudir fins i tot si no ets amant del vi 🍷 A destacar que tot el personal treballa amb molt Amor i passió en tot el que fa
Rover Odin
Rover Odin
5. Junio, 2022.
Es la primera vegada que hem contractat el pack PENEDES, WINE, BIKE & CULTURE amb VIEMOCIONS, ha sigut una experiència genial, vérem gaudir des de el primer minut. No vàrem tenir que preocupar-nos de res, tot estava molt ben organitzat. La visita al Museo del Vi, va ser molt interessant. La ruta amb bicicleta molt ben preparada per el nivell que tenim, amb molta atenció per part del responsables. La experiència del Taller de Cava, va superar les expectatives, molta cura amb tots els detalls, va ser un taller molt divertit, bona cata i excel•lent atenció per part del responsable de ARTCAVA. Ben segur que repetirem amb VIEMOCIONS, amb una altre experiència. ¡VIEMOCIONS, us felicitem, fins aviat.
Jaume Martin
Jaume Martin
22. Mayo, 2022.
Visitar la Terra Alta de la ma de Viemocions ha estat una experiència extraordinària. excel.lents recomanacions tant de gent com gastronòmiques. Apunteu-vos a les seves sortides. El vi és vida i gaudir d'un cap de setmana amb parella, família o amics també ho és. Repetirem. Amb Viemocions
Lucia Rodriguez Romero
Lucia Rodriguez Romero
28. Marzo, 2022.
No acostumem a utilitzar serveis d'agencies de viatges habitualment però aprofitant la proposta d'Estalviatge de la Generalitat vam optar per reservar amb Viemocions i no vam poder encertar més. El tracte de la Marina va ser excepcional, comunicació fluïda i passió per la seva feina, gestionant la reserva fins hi tot a hores que ja no s'hauria d'estar treballant. Vam agafar l'experiència per la Terra Alta i no podíem quedar més encantats. Moltes Gràcies per tot. Repetirem i recomanarem.

Envia un formulari de contacte

Envia un formulari de contacto